kentut itu membahagiakan

Maaf atas post kali ini yang mungkin buat anda kurang selera makan..macam best ajer dpt email ni dan saya pon teruslah post untuk tatapan anda semua..hehe

Jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat kuat terutamanya bila tengah keluar dengan lelaki. Mereka sanggup tahan kentut sampai biru biru muka semata mata tak mau kentut depan teman lelaki mereka. Padahal,lelaki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak terkentut. Paling kurang lelaki akan berkata "Eh! Makan apa kentut busuk dan kuat sangat nih???" Dan secara otomatik lelaki dan pompuan tadi akan ketawa bersama sama. Ini akan menjadikan hubungan mereka semakin ceria.

Lelaki secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan temanwanitanya bahawa dia terkentut. Dan teman wanita secara spontan akan berkata "Tak senonoh la…" sambil mengejek manja teman lelakinya itu. Dan lihatlah betapa harmoninya hubungan mereka.

Jika dahulu pompuan asyik menahan kentut ketika bersama teman lelakinya,namun kini pompuan dengan beraninya memberitahu lelaki bahawa dia nak ter kentut. Pendek kata, kentut mintak izin. Tengok…bagaimana kentut mendidik pompuan supaya menjadi begitu tertib. Dan hubungan mereka secaratak langsung akan bertambah baik..

Jika dahulu pompuan berkata perbuatan teman lelakinya yang asyik terkentut sesuatu perbuatan yang tak senonoh, namun kini dia semakin mengaguminya dan semakin menghormati…kerana itu adalah trademark teman lelakinya. Mana nak jumpa dah lelaki camtu…

Akhir sekali, jangan sesekali malu jika anda terkentut ketika anda berkunjung ke rumah dan menemui ahli keluarga pasangan anda. Ini kerana jika anda terkentut, ahli keluarga pasangan anda akan gelakkan andasecara beramai ramai. Secara tak langsung, ini akan mengeratkan hubungan anda bersama bakal bakal ahli keluarga anda.

Kesimpulan:Kentut itu membahagiakan… .anda setuju???

3 comments:



nurul_atiqah said...

giler ke sue????
thanks coz wat kte tersengih sengih sorang2 nih....

haynee mohamad said...

setuju gler..mmg kentut membahagia kan

miss6 said...

setuju x pyh nak sorok2 kentut
lgpun semua orang dlm dunie ni kentut
so its normal