dinner for today

i cook again


aku masak ayam masak kicap rini.... tp b4 masak sempat called mama dlu sbb lupa msk nye cm ne

mula2 aku terlebih air asam... gila x sedap la... pas 2 aku topup ngn kicap ngn oyster sauce... mmg rasa kicap yg sangt menebal la lauk aku... tp bila da makan ngn nasi rasa sedap plak *hidung kembang x kempis2*

dalam bnyk2 lauk ayam masak kicap la paling senang nk masak... nape?????????.... sebab x perlu garam la ajinomoto la... klo x tergigil gigil mcm parkinson aku letak garam... kalo terlebih jadi masin bila terkurang tawar pulak... smpi lauk da terlebih masak ayam da hancur kuah da kering rasa still x ok lg... klo tawar x pe bole tambah garam tp klo masin aku da gelabah

aku ni klo masak da la kelam kabut... td masak ayam masak kicap pn menggelabah mcm org nk beranak je




gila hitam kn lauk aku... ni la bru nmenye btol2 ayam masak kicap x kn nk wrne hijo kot..














chulayadagreat

4 comments:



bunga ;D said...

SEDAPYNER....
==D

violetless said...

lapaqqqqqqqqqnnnnnnnyyyyyyyyaaaaaaaaaa...
tulunnnnn

suraya said...

i bru mkn pizza ngn spageti bolognese... sodap... hehe

+++uchi+++ said...

hahahhahaha~~~ percubaan yang memberangsangkan..tp awat gelap sngt tu??? hehehehe