bestnye dapt RM 7Million

rosmah mansor dpt USD2 million
gila babi best kn
hadiah plak 2...
duit terpijak tau x... mcm jatuh dari langit





klo nk ikutkn kewarasan kepala otak rakyat malaysia ni sape je yg nk bg hadiah USD2 million...

xsalah klo kte berlaku jujur...
rosmah mansor dpt duit 2 pun sebab dia jujur...
dia terjmpe barang putera raja negara mne ntah pas 2 dia pulangkn balik
duit ni kira mcm memmbalas budi la

tp dia cakap dia pakai duit 2 sume untuk rakyat
untuk sekolah... 2011 nanti baru bkk sekolah 2...

ye ke??????????????????????
jeng jeng jeng...

klo songlap setakat 1 juta pn bkn org perasan
tp wallahualam....

hanya dia dan tuhan je yg tau...











chulayadagreat

8 comments:



haynee said...

aper nak buat kalu dapat duit rm10....ermmmmmmmmmmmmmmm

suraya said...

bole bli nasi goreng daging kt kedai sahabt... hehe

nadirah_nor said...

uh actually aku yg jumpe adiah tu dulu..
pastu aku pass kt dia soh bg blek kt yg brkenaan..
ble dia dpt hadiah x nk share ngn aku..
pngkhianat!!!!

suraya said...

2 la... org yg niat jahat mmg slalunye xdpt =P

haynee said...

seafood goreng sedap

suraya said...

xnk!!!!!!!!!!!! aku nk nasi goreng daging gak

Ema said...

waaa..beshny..
ble la aq nk dpt d0rian rntuh nie..=)

suraya said...

gi ble durian... aku runtuh kn kt kepala ko =P