kemahuan dan juga keperluan



1. handbag

keperluan asas utk perempuan... senang aku nk masukkn sume sampah sarap so aku sgt perlukn handbag yg besar... aku admire gle handbag kt atas ni... tp apalah daya den... Louis Vuitton... klo Longgok Vesar - vesaran ( besar - besarn) mampu la aku beli....




2. jam tangan

last aku pakai jam tyme diploma dlu pas 2 aku da x pki da sbb jam 2 da habis bateri last2 da x pakai lgsg.... aku da aim jam kt atas ni... Guess... Guess tgu aku datang bulan depan... yiiiiiiiihaaaaaaaaaaa andre andre....



3. wedges

memandang kn aku 'tinggi' so aku kne pakai wedges utk lebih anggun supaya tgi aku ngn en.paan lebih kurang... dan memandang kn aku ni slim agak chubby so wedges adlh yg terbaik berbanding ngn heels.





4. camera DSLR

da beberapa thn aku ngigau kn bnde ni... tp x kesampain... 2 riban hokeyyy....waaaaaaaaaaa.... nmpknye pki je la kamera hp 'canggih' aku....














chulayadagreat

3 comments:



Bladefingers said...

DSLR tu pun one of my impian juga..
but i loike your signature.
i tiru eh..nak buat dkt my blog.
haha..

suraya said...

kita serupa... haha...

tru eh... ckp ngn cikgu...

C!kpuanmuda said...

oi.. tu handbag akak tu.. nak pinjam? :D