klang terbaekkkkk......

korang jangan banyak cakap... ape yang aku tau klang memang terbaekkk... aku bersyukur la sangat2 jadi anak jati klang... nak tau kenape...

sebab aku belajar kat melaka bandar raya kuno bersejarah... ok la... bole survive lagi... kalau setakat nak shoping nak makan fast food no hal la... yang x best sebab kalau korang x de transport korang kena naik bas... komuter x de okeyyy... bas nye plak stok zaman nenek aku main konda kondi....

hari tu plak aku pergi ipoh... seriously ipoh memang cantik dan bersih... x macam klang penternak gagak yang sngat aktif... lepas tu aku pegi la ipoh parade dengan niat di hati yang masa tu sangat suci dan murni nak makan MCD... korang tau x MCD x de kat ipoh parade... what the heaven... first time aku jmpe shoping complex yang x de MCD... KFC ngan PIZZA pun x de... ape ke halnye... cacat la wey shoping complex x de tu semua.... klang parade yang ala2 macam rumah orang2 tua tu pun ade MCD...

lpas tu dengan x plan nye balik kitorang singgah lata kijang... aku pergi dengan 3 jejaka yang budget hot *harap2 dia x baca*... diorang senang la lelaki main terjun je... pakai boxer pun selamat... masalahnye aku ni feremfuan... kena pikir banyak benda... ngan bra nye ngan sependa nye nak2 plak time tu aku period.... x pasal2 aku kne jadi penjaga baju seluar towel handphone purse kunci kereta yang x berapa nak terhormat....

secara kesimpulannye entry kali ni adalah klang terbaekkkkkkkk.... bak kata kak nora jangan cari pasal ngan budak klang *ape kena mengena ntah ayat ni* ...


presenting

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



DONNIE KLANG


see... aku da cakap kan klang terbaekkk... korang ade donnie ipoh... korang ade donnie seremban... korang ade donnie kota bharu... x de kan... kehkehkeh
















chulayadagreat

4 comments:



Dayung Serian said...

kelakar la sue ni kekeke...dulu Dayung pun blaja kt Melaka..UiTM Lendu. Bas mmg OUT...sampai skrg ekk..aritu ada pegi cuti2 kat Melaka

suraya said...

eh sama la kite... memang smpai bile2 pn bas kat melaka OUT

Aezad Yusuf said...

coya donie klang ko xleh bukak..
mane donie klang tu?

suraya said...

bole je bkk... ke tenet ko yg lembaps... huhu