entry ni tak lucah...

bila kawan lelaki aku cakap



"ko tu da la bontot besar"



aku rasa nak lempang muka dia laju2 bukan sebab dia complaint tapi sebab terang-terangan mata dia sesaat dua tertumpu kat bontot aku... ye entry kali ni sangat x menjaga tatasusila....

sekarang baru aku paham bontot adalah bahagian yang penting bagi semua orang termasuk lelaki... wahai lelaki jangan nak membantah statement ni...

kalau korang x setuju xkan la wujudnye benda alah ni




jangan nak geli... butt pads ni sangat laku terutama golongan artis... pelik kan... bahagian yang paling kotor pun orang still nak menjaga bentuknye... butt pads ni sangat sesuai untuk orang-orang macam ni






kalau korang rasa nak jadi model macam hanis zalikha atau nak jadi penyanyi dangdut macam mas idayu silalah bermimpi di siang hari kalau ade bontot macam ni... melain kan korang pakai butt pads dan shhhhh jangan bagi tau orang... butt pads akan buat korang jadi macam ni...







ye... sangat tiada keaslian di situ... melain kan korang ganti dengan butt pads yang lebih nipis...

sesungguhnye tiada siapa dapat melawan kemantapan dan kemontokan bontot yang ini... buat korang lupe bontot j.lo dan shakira























p/s : entry ni ditulis pada pukul 3.05 pagi... tolong jangan marah aku di atas kekurangan ketatasusilaan dalam entry ni... ini adalah gara-gara separuh otak aku berada di shoping complex...
























chulayadagreat

8 comments:



~zuL~ said...

haha geli lak ai tgk.. bontot pn org nk tayang.. ishh ishh.

Dayung Serian said...

kekeke...entry yg menariks.1st time Dayung tgk butt pads ni..sah2 ketinggalan bot tak tau pun benda ni wujud. Selama ni tertipu dgn keseksian bontot sesetengah org tu...auwww!

nurain rodze said...

muntot tu comel ler .
hahaha .

Mr_aMAd said...

aku pun tak suka bila orang duk sembang pasal bontot awek aku.

Mr_aMAd said...

aku pun tak suka bila orang duk sembang pasal bontot awek aku.

suraya said...

zul - tu la pasalnye... disgusting kan....

dayung - kalo rasa mne2 bontot manusia yang cantiknye semacam u da tau kan cm ne bole jadi cm tu

nurain - bontot mne yg cumel... ade 3 bontot tu... hehe

amad - kalau ko x suke awek berganda2 x suke...

Ain Nabila Ibrahim said...

hahaha. entry yg agak berani
tp btul gak kan , bhgn yg mcm nie pon owang still nk alert terutma laki . mcm la dowang xde ..

*sesetengah laki tp xsume.
blogger boy baek2 kan =p

C!kpuanmuda said...

mane nak beli? ohh.... i so need that!! ;p