ke-jakon-an tatkala menjengah kan diri ke mydin

kali ni stori pasal mydin... bukan en.mydin tapi pasaraya mydin... aku pun x tau bila last aku pergi mydin... niat sebenar nak beli meja tulis yang kaki pendek tu... ala yg ala2 meja jepun tu... tengok kat tesco 30 lebih... member suruh pegi mydin... RM17.90 ko... terkejut nyah.... murah nak mampos... barang sama je... dengan x pikir panjang nye dengan x cover langsung perut buncit ke-vogue-an kitorang terus la beli meja tu... sekali 3 kitorang sapu... masa tengah berjalan nak ke kaunter terdengar la bisikan pelanggan tetap mydin kat situ antara mak ngn anak nye...




"apa tu"



"meja la mak"





korang buta ke apa... nampak macam air botol coke ke... meja pun da tak kenal ke... kepada semua manager mydin sila tag semua barang dalam mydin supaya orang bole bezakan antara meja dan tin sardin... ok sorry aku da mula mengarut...



settle beli meja kitorang keluar tunggu teksi... ternampak plak pasaraya hari-hari... niat di hati nak beli singlet hitam... nak masuk ke tak nak... nak masuk ke tak nak... kalau nak masuk tak kan nak bawak meja ni... berat tu...


at last kitorang mendapat idea nak letak semua meja kat tempat-letak-barang kat mydin... pas 2 kitorang pergi la pasaraya hari-hari... bijak tak kitorang.... tak bijak langsung sebenarnye... mak guard yang jaga tempat-letak-barang tu lagi bijak rupanya... dia spy kitorang... kalau nak mintak sign ngn nak ambik gambar sama2 cakap je la.... ok aku mengarut lagi sekali... macam hampeh... nak cover line kena la masuk mydin lagi sekali... x pasal-pasal terbang duit aku sebab kena membeli nak cover line punya pasal...




ni la meja yg sgt kontroversi tu...





yes!!!!!!!!! akhirnye aku dapat gak beli singlet kat hari-hari







3 gadis pingitan yang jakon masuk mydin





harus la ada pic owner blog ni































chulayadagreat

2 comments:



haynee said...

suraya ko lar jakun...

suraya said...

ko 8x5 je