perogol besiri

perhatian pada sume rakyat jelata n penduduk di melaka, seorg perogol bersiri yg sgt la x ensem, gendut, hitam dan menggelikan telah berleluasa di area bndar melaka...


aku serius la wei.... ini cite btol2 tau... poster nye da bersepah tampal kt uitm melaka... yaksssssss...


patot la dia rogol org sbb org gila pn x berselera ngn dia.... aku bnci perogol...


masalhnye kt malaysia ni pada aku hukuman utk perogol tersangat la ringan.... pas 2 bnyk kes2 kt tv perogol nye telah dibebaskn atau x dijumpai.... lemah sgt ke sistem perundangn kt malaysia... lemah sgt ke detektif2 kt malaysia...


eh teremosi plak... hehe...


sbnrnye nk share email yg aku dpt ni dari cik adah yg over gedikzzzzzzzz..... utk sume perogol2 or yg pernah merogol or yg ade keinginan merogol klo korg terjoging kt blog ni sila ambk iktibar ek....


kes : bunuh dan rogol budak pompuan yg berumur 8 tahun

tempat : yaman

hukuman : mati dengan 11 das tembakan












lepas ni x yah tembak... kte bom... cuma 1 butir x perlu sampai 11 butir



p/s: ade lg pic lg ngeri pasal hukuman perogol sebenarnye tp x berani nk letak...


















chulayadagreat

7 comments:



iera said...

insaf la wahai manusia

Anonymous said...

adekah perlu meng MENTION kn adah over gedikssss????

arnamee said...

Salam :)

pengajaran, wajar dia kena!:)

huhu

shidah said...

kt malaysia pom pttnya kene wk hukuman cm 2.. br la adil, kasi lenyapkn je tas muka bumi ni.. budak yg xckp umur pom diorng rogol/belasah..apa punya bangan la nafsu serakah nih.. adehhh!!.(ter emo lak) :))

john said...

gler seram ak tgk
erghhh

suraya said...

klo 1 ari nt ako dgr ko mcm 2 aku buat ko mcm org ni gak...

arman said...

uish..ada lagi ker gambar nyer? email please..armanzakariah@msn.com tq